Bereikbaarheid helpdesk

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 13/09/2021 | Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Bereikbaarheid helpdesk tags:

Beste,

momenteel is ons nieuw helpdesknummer bereikbaar: 02 486 42 65

We merken echter dat er hier en daar nog wat mankementjes zijn en het systeem nog niet 100% loopt. We zijn hier volop mee bezig om alles in orde te krijgen en jou een goede bereikbaarheid te bieden. Mocht het zo zijn dat je toch niet terecht kan bij ons, stuur ons zeker een mailtje, dan bellen we jou terug.

Voicemail

Het kan zijn dat je geen mogelijkheid krijgt om een voicemail in te spreken.
Sprak je toch een voicemail in, kan het zijn dat we door beveiligingsredenen jouw voicemail niet kunnen beluisteren. Wij zoeken naar een oplossing! DUS, mocht je geen reactie ontvangen: blijf bellen (tijdens kantooruren) of stuur ons een mailtje: info@alin-vzw.be

Helpdesk-uren

Je kan ons bereiken op:

Onze excuses voor enig ongemak. Wij proberen zo snel mogelijk een efficiƫnte centrale op te zetten waar je met al jouw vragen terecht kan!

Wij houden jou op de hoogte.


0 Comments