Inspiratiedag VFG op 07 oktober

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 21/09/2021 | Actueel, info over andere organisaties, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Inspiratiedag VFG op 07 oktober tags: ,

Op deze inspiratiedag neemt VFG de beeldvorming van een persoon met een handicap onder de loep. Hoe zie jij een persoon met een handicap?

Wanneer zag je laatst een persoon met een handicap op tv, zonder dat het over de handicap ging? Betrap je jezelf er wel eens op dat je onbewust vooroordelen hebt over je collega die in een rolstoel zit?

Via een inspirerende webinar wil VFG onderzoeken vanwaar de vooroordelen en clich├ęs over mensen met een handicap vandaan komen. De beeldvorming is namelijk een weerspiegeling van de maatschappij en hoe iemand zich als aanvaard kan voelen.

Hoe, wat, waar?

Datum: 7 oktober 2021
Uur: 12u30 tot 16u30
Locatie: Livestream
Kostprijs: 35 euro

Wie komt er spreken?

Verwacht ondermeer een kritische blik van Leni Van Goidsenhoven (UAntwerpen, KUL), illustrator Fatinha Ramos, socioloog Katrien Van der Heyden, minister Somers en minister Dalle.

Meer info

Het volledige programma vind je in de uitnodiging.
Voor meer info over de sprekers kan je op de website van VFG terecht. De inschrijvers ontvangen nadien de opname van de livestream.


0 Comments