Vertrek en start nieuwe collega

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 23/11/2021 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Vertrek en start nieuwe collega tags: ,

Een vertrek

We vallen met de deur in huis. Voor sommige budgethouders is het geen nieuws omdat het al werd aangekondigd. Jade gaat ons spijtig genoeg verlaten en zoekt nieuwe avonturen op.
Jade kwam oorspronkelijk in dienst als vervanger van coach Xanne. Al snel viel op dat zij een sterke kracht is. Dus toen Xanne terugkwam uit bevallingverlof – het leek wel voorbestemd – kon Jade als vervanger aan de slag van Karlien. Die toen ook in zwangerschapsverlof ging. Een mooie wisseling van de wacht. Intussen was er al een heuse uitbreiding van aantal leden bij alin. Dus bij de terugkomst van Karlien was er geen discussie om Jade vast in dienst te stellen. Jade is een topcollega en iemand die haar werk serieus opneemt en tot in de puntjes uitvoert. We laten haar daarom niet graag gaan, maar we wensen haar veel geluk toe. En wees gerust, we zullen haar op een gepaste manier uitzwaaien.

Sinds kort maakten de budgethouders van Jade kennis met Elke. Jade vertrekt uiteraard niet vooraleer ze een vervanger gevonden heeft waarbij de budgethouders in goede handen zijn. Elke zal dus voorlopig te vinden zijn in regio Antwerpen en een stukje Oost-Vlaanderen.

Meet Elke:

Hallo, Ik ben Elke. Geboren en opgegroeid in regio Mechelen. Ik zal het binnenkort overnemen van Jade.

Ik heb al vele omzwervingen gemaakt vooraleer ik bij alin belande. Zo heb ik een diploma arbeids- en organisatie psychologie, een diploma antropologie en een diploma voor theater management en techniek. Ja, dat laatste is iets helemaal anders! Ik ben altijd een grote fan geweest van het theater, maar na er even gewerkt te hebben was ik toch op zoek naar iets met meer maatschappelijk relevantie. Iets waarbij ik mensen direct kon bijstaan en verder helpen. Zo ben ik dus bij alin terecht gekomen. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te leren kennen en om me te verdiepen in deze boeiende nieuwe materie!

In mijn vrije tijd ga ik uiteraard graag naar het theater en hou ik er van om films en tv series te kijken. Daarnaast hou ik ook enorm veel van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen en plaatsen. En als laatste, en waarschijnlijk ook mijn meest merkwaardige hobby, speel ik regelmatig dungeons & dragons met mijn vrienden!

Misschien tot binnenkort!

Groetjes,
Elke


0 Comments