Bachelor project: strijd tegen ongelijkheid PVF

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 06/12/2021 | info over andere organisaties, Persoonsvolgend budget | Reacties uitgeschakeld voor Bachelor project: strijd tegen ongelijkheid PVF tags: ,

Wij zijn 10 laatstejaarsstudenten bachelor sociaal werk aan de Arteveldehogeschool Gent. De regeling van persoonsvolgende financiering waar personen met een handicap recht op hebben, verloopt nog steeds niet zoals het hoort. Voor ons bachelorproject onderzoeken wij het gebrek aan zorgcontinuïteit, met als gevolg: de eindeloze wachtlijsten. Uit vooronderzoek blijkt dat er weinig informatie is over de gevolgen van de keuzes die men maakt in verband met onderwijs en ondersteuning. We onderzoeken hierbij de invloed op de draagkracht- en last van de persoon met de handicap zelf en zijn/haar netwerk.
Daarom hebben wij een online enquête opgesteld voor personen met een handicap en hun mantelzorgers.
Ons doel is om deze enquête zo ver mogelijk te krijgen zodat wij aan deze mensen een stem kunnen geven en deze kwestie onder de aandacht brengen van de volledige samenleving.

Onlinehulpverlening Arteveldehogeschool

0 Comments