Afscheid Karlien

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 24/01/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Afscheid Karlien tags: , ,

Helaas, aan alle mooie liedjes komt een eind. Karlien startte 5 jaar geleden bij alin en was meteen een volwaardig alintje. Haar budgethouders lagen haar nauw aan het hart. Maar omgekeerd was ze ook bij haar budgethouders graag gezien. Hetzelfde geldt voor ons, team alin zal niet meer hetzelfde zijn. We zullen ze missen.

Karlien is iemand waar je niet zo maar om heen kan. Een gezellig madame, met soms wel een grote mond maar evenzeer een klein hartje. Ze zal steeds zeggen waar het op staat en dat is verfrissend. Ze laat je nadenken. Ze was een goede kracht in provincie Antwerpen en een zeer fijne collega. We wensen ze veel succes met de nieuwe uitdaging!

Karlien wordt opgevolgd door nieuwe collega Bea De Brabander (binnenkort vind je een korte voorstelling terug op de website en in de nieuwsbrief).
Uiteraard vertrekt Karlien niet zonder afscheid te nemen. Het valt haar moeilijk en het tekstje werd dan ook meerdere keren herschreven. Hieronder vind je haar laatste bericht als coach van alin:

Hallo!
De meeste kennen mij zeker en vast wel, als hun vaste coach al enkele jaren. Anderen heb ik recent leren kennen, sommige hebben mijn foto al wel eens zien passeren in een van de vorige Alinea’s. Ik ben Karlien en rijd al enige tijd rond in de provincie Antwerpen waar ik budgethouders ondersteun.

Ondertussen is het vijf jaar geleden dat ik de kans kreeg om ontzettend veel bij te leren, verschillende mensen te leren kennen en even deel uit te maken van hun verhaal. Elk verhaal was anders, waardoor deze job van elke dag een boeiende dag kon maken. Met zeer veel overtuiging en een groot hart, heb ik mij al die jaren ingezet. Wat een voldoening haalde ik hieruit!

Vijf jaar geleden is mijn verhaal begonnen bij Alin vzw, maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging in het onderwijs.

Van zodra ik zelf mama werd en dat in combinatie met de hele pandemie, voelde ik voor mezelf een andere richting te willen uitgaan. De kans deed zich voor en zo gezegd zo gedaan, sluit ik dit hoofdstuk af. Maar wat heb ik dat onderschat! Fantastische cliënten, een fijn team van collega’s, … dat laat ik achter voor iets heel onbekend. De laatste weken van 2021 stonden dan ook in het teken van afronding en dat heeft hier en daar toch de nodige emoties losgemaakt.

Ik wil jullie bedanken, om mij binnen te laten, te vertrouwen en zeker niet te vergeten: alle koffietjes! Alles wat ik van jullie mocht leren, neem ik voor altijd mee. Bedankt bedankt bedankt!

Ik wens iedereen het allerbeste!

Groetjes,
Karlien Vandamme


0 Comments