Bestuurslid Kris pronkt in St*rk

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 10/01/2022 | Actueel, Ik zoek..., info over andere organisaties, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Bestuurslid Kris pronkt in St*rk tags: ,

Op pagina 14 en pagina 15 van het magazine St*rk van het VAPH lees je de getuigenis van budgethouder en bestuurslid van alin, Kris Taverniers.

Kris heeft een motorische handicap en woont sinds zijn 33 zelfstandig. Eerst kreeg hij ondersteuning van Ado Icarus, vandaag woont hij in en assistentiewoning van Triamant. Kris vertelt honderduit over hoe hij zijn dagen vult. Naast supporteren voor STVV steekt hij graag een handje toe waar hij maar kan.

Twijfel je of zelfstandig wonen iets voor jou is? Lees dan zeker verder, misschien kan Kris jou via zijn getuigenis helpen in jouw beslissing. Zou je graag meer opties verkennen? Neem gerust contact op met jouw coach of met onze helpdesk. Wij helpen jou met plezier de mogelijkheden te onderzoeken.

Je PVB inzetten voor zelfstandig wonen

Met jouw PVB kan je de zorg en ondersteuning binnen een woonzorgcentrum of assistentiewoning betalen. De woon- en leefkosten (kosten die iedereen dagelijks heeft of moet doen, zoals maaltijden, gas, elektriciteit, huur) moet je privé betalen.

Coördinator Caroline Callens

Onze coördinator Caroline Callens kent heel wat succesverhalen. En ook de coaches kennen genoeg positieve voorbeelden. Dus aarzel zeker niet als dit een optie zou zijn en je deze stap wil zetten.

Helpdesk alin: 02 486 42 65 / info@alin-vzw.be


0 Comments