Maak kennis met Nele Van Gorp

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 10/01/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Maak kennis met Nele Van Gorp tags: ,

Benieuwd wie die nieuwe stem op onze helpdesk is? Of het nieuwe gezicht in Vlaams-Brabant dat soms meeloopt met Vanessa? Lees hieronder even verder en kom het te weten.

Helaba! Ik ben Nele. Geboren in de Kempen, wonende in Gent. Eerst heb ik orthopedagogie gestudeerd en daarna volgde ik een lerarenopleiding en de banaba zorgmanagement.

Ik heb heel veel goesting om me te smijten binnen vzw alin. Ik heb zin om iedereen te leren kennen en mijn kennis over de materie te verruimen. Ik start als halftijdse coach regio (Westelijke deel) Vlaams-Brabant en halftijds als helpdeskmedewerker.

Vooraleer ik bij vzw alin startte heb ik voornamelijk gewerkt in de leefgroep. Eerst bij volwassenen met een ernstig meervoudige beperking en daarna bij jongeren met gedrags- en emotionele stoornissen. Boeiende en uitdagende jobs, waar ik zeker kennis en ervaring van ga meenemen naar vzw alin.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij Bloemenstad. Deze organiseert activiteiten, kampen en vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb altijd in de scouts gezeten. Ondertussen behoor ik tot de oud-leiding, maar als er geholpen moet worden of ze organiseren een activiteit, dan ben ik van de partij. Daarnaast lees, kook en loop ik graag.

Tot in de draai of beter gezegd aan de telefoon of via mail!


0 Comments