Online platform Zorgwijs

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 21/01/2022 | Actueel, Ik zoek..., info over andere organisaties | Reacties uitgeschakeld voor Online platform Zorgwijs tags: , , ,

Zorgwijs, het online platform dat mensen met een handicap mee de weg wijst naar zorg en ondersteuning op maat.

Heb jij als persoon met een handicap een persoonsvolgend budget? Dan kan je zelf bepalen welke zorg en ondersteuning je aankoopt met jouw budget. Die zoektocht is soms een uitdaging. Daar wil Zorgwijs aan tegemoet komen door een overzicht te bieden van het zorg- en ondersteuningsaanbod in de buurt.

Ben je op zoek naar een zinvolle dagbesteding, woonondersteuning of individuele begeleiding? Zorgwijs.be bundelt deze zorgaanbieders op één online platform. In enkele klikken kom je te weten welke organisaties de specifieke ondersteuning aanbieden waar je nood aan hebt en dit in jouw buurt. Ook krijg je zicht op beschikbare plaatsen. Eerder op zoek naar een persoonlijk assistent? Dan kan je een vacature plaatsen op het platform. Persoonlijk assistenten kunnen zelf op het platform ook laten weten dat ze beschikbaar zijn. Zo kan er via Zorgwijs een match ontstaan tussen beiden.

Zorgwijs.be is een website van PVBwijzer en kwam tot stand in samenwerking met het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Heb je nog hulp nodig in je zoektocht of wil je graag begeleiding hierin? Contacteer gerust onze helpdesk en dan kunnen we afspraak met een coach regelen.
02 486 42 65 / info@alin-vzw.be


0 Comments