Coach Michiel De Winne

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 24/02/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Coach Michiel De Winne tags:

Sinds midden januari is Michiel als nieuwe coach van Limburg gestart. Hij startte in een hectische periode waarbij er maar een heel korte overgang was tussen Stijn. Pittig, maar Michiel staat zijn mannetje. Stijn is intussen kersverse papa geworden en bij terugkomst klaar voor een nieuwe uitdaging als coƶrdinator medewerkersbeleid. Michiel zal de dossiers van Stijn overnemen. Hij wordt dus het aanspreekpunt voor Limburg. Wij zijn alvast blij met zijn komst en de extra ondersteuning!
Het is allemaal nog heel nieuw en het is heel druk, maar indien je bij de coach niet terecht kan, weet dat je onze helpdesk kan contacteren šŸ˜‰

Wie is Michiel?

Hallo, ik ben Michiel, een jonge papa uit het mooie Haspengouw. Sinds januari mag ik mezelf met trots de nieuwe coach van regio Limburg noemen.

Als ik mezelf in enkele woorden moet omschrijven kies ik voor: vriendelijk, behulpzaam en integer. Mensen vooruit helpen doe ik enorm graag en het liefst met een glimlach. De overstap maken naar Alin was voor mij dan ook een logische stap.

In mijn vrije tijd kan ik goed ontspannen door met vrienden af te spreken of naar concerten te gaan kijken. Het meeste ontspan ik door samen met vrienden muziek te maken, vanachter mijn drum.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te mogen ontmoeten. Hopelijk tot snel!


0 Comments