Helpper nu ook op papier

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 25/03/2022 | Actueel, Ik zoek..., info over andere organisaties | Reacties uitgeschakeld voor Helpper nu ook op papier tags: ,

“Thuishulp voor buren, door buren”. Dat is de slogan van helpper. Via Helpper kan je dus een helpper = bijklusser inschakelen die voor jou wat taakjes kan doen. Dit kan je met jouw PVB of PAB-budget betalen.

Jij bent de helppie die op zoek is naar hulp. Voorheen kon je al via het digitaal platform gemakkelijk een profiel aanmaken en jouw noden oplijsten. De helppers uit de buurt kunnen zich dan opgeven. Dit kan gaan van iemand uit de familie, tot de buurman of iemand die je nog niet kent.
Nu is het ook mogelijk om dit op papier te regelen.

Laat ons zeker weten als je voor de eerste maal inschrijft bij helpper. Dan krijg je van ons een kortingscode van €50 die gevalideerd wordt bij de eerste 25 uur die je helppies presteerden.

Opgelet! Er is een limiet voor de bijklusser waar hij best onder blijft. Hij kan tot € 6.540 per jaar bijverdienen aan een gunstig belastingstarief van 10,7%. Indien de helppie hier over gaat moet hij extra belastingen betalen.
Als helpper kan je zoveel helppies inschakelen als jij nodig hebt. Let wel op, dat dit in jouw budgetplan wordt opgenomen.


0 Comments