Welkom Lauren!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 10/03/2022 | Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Welkom Lauren!

En er is nog meer versterking! Lauren is net gestart en zal voorlopig halftijds meewerken op de helpdesk en halftijds coach zijn. Zij zal mee inspringen in Vlaams-Brabant, de Kempen en Limburg.

We zijn blij met de versterking en wensen haar een goede en fijne opstart. De eerste weken zal ze nog wat meelopen met de andere coaches om de kneepjes van het vak te leren kennen. Nadien zal je haar af en toe wel eens zien en alleszins ook al eens horen op de helpdesk.

Wie is Lauren?

Hallo allemaal, ik ben Lauren, onlangs gestart bij Alin vzw. Ik ben afkomstig uit Laakdal nabij Tessenderlo. Ik start halftijds als helpdeskmedewerker en halftijds als coach regio kempen/limburg. In de toekomst zal ik waarschijnlijk voltijds coach worden.

Ik ben ergotherapeut van opleiding, hier heb ik geleerd hoe belangrijk het is om mensen op maat te ondersteunen en bij te staan. Luisteren naar de noden en wensen van die persoon en streven naar een gelukkig leven.

Ik ben een rustig en behulpzaam iemand. Respectvol en vriendelijk zijn vind ik belangrijke eigenschappen.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om tijd door te brengen met mijn gezin en familie. Af en toe eens een wandeling maken of iets gaan drinken met vrienden geeft me weer positieve energie om verder te gaan!

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan.

Tot binnenkort!


0 Comments