Welkom Lenny!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 09/03/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Welkom Lenny! tags:

Ze blijven maar komen, die nieuwe alintjes!

In alle regio’s krijgen we meer en meer budgethouders bij. Sommigen komen vanuit een overstap van Myassist, die helaas in december de boeken toe moest doen. Anderen krijgen na jaren eindelijk een terbeschikkingstelling van een budget. Om de toename van dossiers op te vangen is het dus ook nodig om extra personeel in te schakelen. Lenny zal bijspringen in Oost-Vlaanderen en in Vlaams-Brabant. Ze zal wat dossiers overkrijgen van Elke en Vanessa.

Wie is Lenny?

Hallo allemaal, ik ben Lenny en werk sinds februari als coach. Ik zal bij sommige budgethouders langskomen in Oost-Vlaanderen (de kanten van Geraardsbergen) en ook in Vlaams-Brabant.

Ik ben een hulpvaardig iemand, die anderen graag stappen vooruit ziet maken. Ik hecht belang aan de noden en  wensen van anderen, hiermee ga ik aan de slag. Ik vind het dan ook belangrijk dat mensen zich goed en comfortabel voelen. Om die reden heb ik dan ook gekozen voor een start bij alin vzw.

Ik ben een vrolijk en enthousiast iemand, die graag naar anderen luistert. Ook vind ik het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met elkaar en dat er op een open, eerlijke en respectvolle manier kan gecommuniceerd worden.

Tegenwoordig zoek ik mijn sportieve kant op door te gaan squashen. Ik geniet ook wel van wat rustigere activiteiten zoals eens lekker gaan eten of een wandeling.

Misschien tot binnenkort!

Groetjes,
Lenny


0 Comments