Laatste dagen voor coach Michiel bij alin vzw

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 26/04/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Laatste dagen voor coach Michiel bij alin vzw tags: , ,

Nieuwe uitdaging

De budgethouders in Limburg kregen (als alles goed ging en we mail-gegevens hebben) allen een mailtje van coach Michiel.

Hallo iedereen!

Sinds januari mocht ik mezelf coach noemen bij Alin vzw voor de regio zuid- en midden-Limburg. Sindsdien heb ik al heel wat budgethouders van jullie mogen ontmoeten, sommigen op huisbezoek en anderen aan de telefoon. Na een korte, maar toch wel intense periode, heb ik besloten om een andere uitdaging aan te gaan.

Ik wil graag mijn collega’s enorm bedanken. Jullie zijn een team dat enorm goed samenhangt en dat zeer toegewijd is om alle budgethouders zo goed mogelijk te helpen. Kortom, jullie zijn een team uit de duizend! Bedankt!

Ik wil ook graag alle budgethouders bedanken voor de fijne, gezellige en verwelkomende huisbezoeken die ik bij jullie mocht meemaken.

Ik wens jullie het allerbeste!

groetjes,

Michiel


Intense periode

Michiel is in een zeer hectische periode gestart waarbij het zeker niet simpel was om de dossiers van Stijn over te nemen. Hij werd er letterlijk in gesmeten. Hij deed zijn best en was alleszins een zeer fijne collega om mee samen te werken. Spijtig genoeg nam Michiel de beslissing om voor een nieuwe uitdaging te gaan. Hij heeft er lang over getwijfeld maar heeft de knoop doorgehakt. Dus vanaf heden zal Michiel niet meer werkzaam zijn in jullie dossiers. Hij is aan het afronden en bezig met de voorbereiding om dossiers door te geven aan andere collega’s. We wensen hem sowieso het allerbeste verder, en bij team alin blijft hij natuurlijk altijd welkom.

Wat met mijn dossier?

Geen paniek! Het zal wellicht even zoeken zijn voor jullie, maar ook voor ons. Wie neemt jouw dossier over? Kan ik nog wel bij alin terecht met mijn vragen? …
Bij alin kunnen we rekenen op een sterk team, dus we doen er alles aan opdat jouw dossier gewoon behartigd blijft.

Een kleine update ivm Limburg:
Stijn is voorlopig in ziekteverlof, van zodra hij terugkomt neemt hij nog even wat dossiers voor zijn rekening. Dit zal wellicht pas voor juni zijn.
Coach Lauren zal zich ook in de dossiers voor Limburg inwerken. Al blijft het wel een beetje puzzelen gezien de afstanden.
In juni verhuist Nele Van Gorp richting Turnhout, dus ook daar zullen dossiers worden doorgegeven.
Intussen zijn we volop op zoek naar een waardige vervanger voor Michiel.

Goede afspraken maken goede vrienden

Heb je vragen hierover of specifieke vragen over jouw dossier? Mail of bel gerust naar onze helpdesk: 02 486 42 65 / info@alin-vzw.be
Wij proberen jou zeker verder te helpen. Weet alleen dat het niet zo simpel zal zijn om meteen een huisbezoek te kunnen aanbieden. We vragen dan ook, indien het gaat over kosten indienen: dat je dit zo veel als mogelijk bundelt en een mailtje stuurt naar: info@alin-vzw.be met hierin de facturen en de rekeningafschriften. Lukt het niet voor digitaal door te sturen dan kijken we samen voor een oplossing.

Weet dat we jullie niet aan jullie lot gaan overlaten 😉 We springen allen een beetje bij in Limburg in afwachting van een nieuwe collega.

Wat dat laatste betreft: indien je iemand kent of zelf interesse zou hebben in de functie van coach, wees vrij om te solliciteren! Stuur je cv door naar info@alin-vzw.be met als titel: vacature coach alin vzw Limburg


0 Comments