VAPH infosessies najaar

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 29/06/2022 | Actueel, Persoonsvolgend budget, PVB, vormingen | Reacties uitgeschakeld voor VAPH infosessies najaar tags: ,

Nieuw in de budgetwereld? Of is een heropfrissing welkom? Het VAPH organiseert in het najaar enkele infosessies voor budgethouders met een Persoonsvolgend Budget (PVB).

Je kan je inschrijven op onderstaande moment:

Ideaal als eerste kennismaking!

Het voordeel van een bijstandsorganisatie

Let op, het is niet altijd even simpel om alles in eigen beheer te doen. Weet dat een bijstandsorganisatie jou hierbij kan helpen. Als lid van alin kunnen we jou alle recente info bezorgen en kan je ook altijd met vragen terecht bij de helpdesk.

Je kan er ook voor kiezen om de coach in te schakelen om jou op weg te helpen, of jouw dossier bij ons in beheer te geven. Voor lidgeld betaal je jaarlijks €50 en voor intensievere bijstand betaal je de coach aan €72 per uur, alles met het budget. Er zijn heel veel voordelen verbonden aan een bijstandsorganisatie.

Had je toch graag wat meer informatie gewenst, contacteer ons gerust voor een telefonische ontmoeting: 02 486 42 65. En bekijk zeker onze gratis infosessies even. Op die manier kom je meteen met onze coaches in contact en kan je nadien nog beslissen om aan te sluiten. Weet dat er standaard in jouw budget €50 voorzien wordt voor het lidgeld van een bijstandsorganisatie met jouw budget te vergoeden. Da’s dus win-win!


0 Comments