Nieuwe collega Limburg

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 26/07/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe collega Limburg tags:

Yes, zoals beloofd! We hebben een nieuwe collega die gestart is voor de regio Oost- en Zuid-Limburg. Nele De Smedt is zich samen met Stijn en andere collega’s volop aan het inwerken. Je zal ze binnenkort ontmoeten.

Hallo,
Ik ben Nele, ik ben 35 jaar en woon op dit moment nog in Meise, Vlaams Brabant. Normaal begin september ga ik samen met mijn gezin verhuizen naar het mooie Limburg. Ik ben getrouwd en heb een pluszoon van 14 jaar. In mijn vrije tijd ga ik graag lopen en wandelen met de hond. Daarnaast ben ik graag bij vrienden om samen plezier te maken. Hiervoor werkte ik bij een organisatie van gezinszorg waar ik voor de zorgkundige planningen opmaakte en bij mensen op huisbezoek kwam. Ik kijk enorm uit naar de nieuwe uitdaging binnen alin.

Tot binnenkort!

Groetjes,
Nele De Smedt


0 Comments