Nieuwe opstarten en verlofregelingen

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 04/07/2022 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe opstarten en verlofregelingen tags: , ,

We doen nog even een oproep om op tijd jouw bijstortingen bij het VAPH / coach te vragen of tijdig een afspraak bij jouw coach vast te leggen. Naast nieuwe terbecshikkingstellingen die moeten opgestart worden, blijven ook de andere vragen binnenkomen. Daarnaast gaat ook de coach een tijdje op verlof. Hou hier rekening mee.
Uiteraard kan je tijdens zijn/haar afwezigheid wel nog bij onze helpdesk terecht. Ook voor bijstortingen kunnen we jou verderhelpen als je ons de rekeningafschriften en facturen bezorgt. 🙂

Wij blijven onze helpdesk op de gewone uren bemannen:
van maandag tot en met woensdag: 09u-12u en van 13u-16u
op donderdag en vrijdag van 09u tot 12u.

Het VAPH past een zomerregeling toe: Van 08u30 tot 12u en 13u tot 16u zijn ze telefonisch bereikbaar.

Terbeschikkingstellingen

Eind mei besliste de Vlaamse regering over de bijkomende middelen van 2022, 2023 en 2024. Dit zorgde dat er vanaf juni en de komende maanden nieuwe terbeschikkingstellingen worden gegeven. Lees hier het VAPH artikel

Je hebt 4 maanden de tijd om jouw budget op te starten. We weten dat je wellicht lang hebt moeten wachten. Maar helaas kunnen we niet altijd even snel bij jou komen. De agenda’s zitten snel vol. Neem gerust al contact op met onze helpdesk, en indien mogelijk kunnen we jou al vanop afstand opstarten. Dit betekent dat je met ons een overeenkomst aangaat. Nadien zal de coach dan bij jou langskomen voor een eerste huisbezoek waarop alle uitleg wordt gegeven en eventueel al de eerste stappen kunnen worden gezet.
Neem ook een kijkje op onze pagina voor vormingen. Misschien doen we binnenkort nog een sessie over ‘opstart van jouw budget’. Hier kan je gratis op aansluiten en jouw vragen stellen.

Geniet van het mooie weer, en misschien tot binnenkort!


0 Comments