Hey Ruben!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 23/09/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Hey Ruben! tags:

De budgethouders van Oost-Vlaanderen krijgen de laatste tijd een nieuwe man over de vloer! Ruben is aan de slag gegaan ter vervanging van coach Ayko.

Leuk nieuwtje: Ayko is intussen bevallen van een flinke jongen: Naud.

Heb jij coaching nodig? Dan kan het dus zijn dat Ruben binnenkort bij jou langskomt of jouw vragen beluisterd. Nu is hij uiteraard nog wat aan het inlopen en meelopen met andere collega’s. We wensen hem veel succes!

Hieronder een kleine voorstelling door Ruben zelf:

Hallo iedereen, Ik ben Ruben en ben sinds half september coach in regio Oost-Vlaanderen en Brugge. Ik vervang Ayko die in verwachting is/ was van een hele lieve baby. Zelf woon ik sinds vorig jaar in Ninove samen met mijn vriendin.

De afgelopen jaren werkte ik als leefgroepbegeleider in een MFC met jongens tussen de 12 en 21 jaar met gedrags- en emotionele stoornissen. Ik vind het fijn om andere mensen (verder) te helpen. Dit doe ik met heel veel enthousiasme en plezier.

In mijn vrije tijd speel ik voetbal. Ik speel al een tijdje mini- en zaalvoetbal in de plaatselijke competitie van Dilbeek. Sinds dit jaar heb ik mij ook aangesloten bij de senioren van voetbalclub Kester-Gooik. Dit omdat mijn conditie mij soms (lees: zeer vaak) in de steek laat 😊

Tot binnenkort!

Groetjes,
Ruben


0 Comments