Laat je budgetplan nakijken

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 08/09/2022 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Laat je budgetplan nakijken tags: , , ,

De kindjes gaan terug naar school, het wordt weer vroeger donker en de regen valt meer en meer uit de lucht. We kunnen er niet omheen, de laatste maanden van 2022 zijn vertrokken. Jawel, zo snel is het weer gegaan. Dit is het ideale moment om jouw budgetplan na te kijken.

Misschien moet je hier en daar toch nog wat bijschaven.
Reken uit wat je bij een gewone besteding nog zou nodig hebben tot het einde van het jaar en vergelijk dit met het overschot dat je vandaag nog op jouw budgetlijn op mijnVAPH ter beschikking hebt. (In de veronderstelling dat je geen aangetast terugvorderbaar voorschot hebt, en alle facturen betaalde en correct terugkreeg van het VAPH).
Je kan beter voorkomen dan genezen! Een budgetoverschrijding is niet zo fijn, en moet je uiteindelijk met eigen middelen gaan bijpassen.

Laat je deze berekening liever over aan iemand anders? Geen probleem! Contacteer op tijd onze helpdesk of je coach. Wij kijken met veel plezier jouw budgetplan, besteding en overschot na. We bieden jou advies op maat.

Daarvoor zijn we er!
Maak op tijd een afspraak om de eindejaarsrush voor te zijn.

Bel: 02 486 42 65
Mail: info@alin-vzw.be met onderwerp: nazicht budgetplan 2022


0 Comments