Afscheid Lynn

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 25/10/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Afscheid Lynn

We moeten bij alin afscheid nemen van een rustige maar zeer fijne collega. De coach voor de Kempen. Ons Lynn heeft misschien niet de grootste mond, maar ze behoorde wel tot ons hechte team. Helaas kreeg Lynn het wat moeilijk en daar konden we weinig tegen beginnen. Ze heeft hard en diep nagedacht over hoe het nu verder moest. En besloten dat het tijd is voor een nieuwe start. We gaan ze missen en wensen haar het allerbeste!

Geen afscheid, zonder een klein woordje van Lynn zelf natuurlijk:

“Dag allemaal!

Vanaf januari 2021 ging ik van start als coach bij alin in de regio de Kempen en af en toe iets daarbuiten. Ik ben nog steeds zeer dankbaar voor deze kans en mijn hart loopt nog over van de fijne bezoekjes bij vele budgethouders.

Toch werd het mij halverwege juni om diverse redenen allemaal een beetje te veel waardoor, zoals jullie weten, ik al een tijdje in ziekte afwezig was. Tijdens deze periode heb ik besloten om het over een andere boeg te gooien en andere uitdagingen aan te gaan.

Graag zou ik mijn collega’s willen bedanken voor alles. Jullie zijn een team dat ik heb zien evolueren tot een topteam! Ook bedank ik graag alle budgethouders voor de warme ontvangst en het vertrouwen.

Het gaat jullie goed!

Groetjes, Lynn


0 Comments