Aanpassing prijzen

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 25/11/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Aanpassing prijzen tags:

alin zal in 2023 nieuwe prijzen hanteren voor de bijstand.  Meer info hierover vind je in dit artikel.
Het lidmaatschap blijft jaarlijks €50.

Daarnaast heeft door een nieuwe regeling van het VAPH voortaan enkel de hoofdbijstandsorganisatie (=degene die door jou wordt gekozen en dus laagdrempelige bijstand mag bieden) nog volmacht (=inzage en toegang) in jouw dossier.

Ben je alleen bij alin aangesloten ?

Wij blijven onze dienstverlening op dezelfde manier aanbieden. Alleen zal een coaching nu verrekend worden aan een uurprijs van €75. Voor afspraken aan huis wordt het eerste uur standaard gerekend, en wordt er een vervoerskost van €37,5 aangerekend. De andere dienstverlening wordt per kwartier of exacte tijd verrekend. Het blijft dezelfde methode als voorheen. Alle kosten kan je met jouw PAB of PVB betalen. Je kan steeds een detail van de factuur opvragen. Dit hoeft geen grote impact te hebben, gezien er nog een indexering van het budget staat te wachten.

Ben je bij meerdere bijstandsorganisaties aangesloten ?

Dan heb je wellicht een enveloppe van het VAPH ontvangen. Je kan steeds in jouw dossier op mijnVAPH.be onder het tabje ‘bijstand’ gaan checken wie jouw hoofdbijstandsorganisatie is. Als je hier niet akkoord mee bent kan je dit aan het VAPH laten weten. Enkel bij een laagdrempelige bijstand kunnen wij jou coaching aanbieden. 

Wij blijven streven naar een goede dienstverlening!


0 Comments