Alle hens aan dek

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 22/11/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Alle hens aan dek tags:

Je hebt het misschien ook al gemerkt. Je komt vaker op een voicemail terecht en een antwoord op jouw vraag laat wat langer op zich wachten. Helaas is dit buiten onze macht om. Er zijn kort geleden heel veel budgetten tegelijkertijd toegekend geweest. Het gaat dan om PAB-budgetten, deelbudgetten vanuit prioriteitencategorie 2 en noodsituaties. Dit resulteert zich in heel veel aanmeldingen, huisbezoeken en drukte op de helpdesk.

We kunnen omwille van deze drukte spijtig genoeg niet iedereen evensnel te woord staan. We hopen op jouw begrip en doen ons best.

Heb jij net een terbeschikkingsteling van een budget gekregen?
Je hebt enkele maanden de tijd voor de opstart hiervan. Wij vinden het fijn als je aan alin denkt, maar weet dat je een hele poos zal moeten wachten voor het eerste huisbezoek van onze coach. De meeste agenda’s lopen snel vol.
Daarnaast komen er ook nog deadlines aan. Het einde van het jaar en het indienen van de laatste kosten voor het jaar 2022 (ten laatste tegen 28 februari 2023 bij alin en 31 maart 2023 bij het VAPH).

Het is soms handiger om jouw vraag even op mail te zetten naar info@alin-vzw.be

We zetten ons beste beentje voor!


0 Comments