Goede voornemens 2023

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 20/12/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Goede voornemens 2023 tags:

We gaan er bijna uit! 2023 lonkt al om de hoek. Zijn jullie klaar om de benen onder de tafel te schuiven? Of misschien ben je wel gastheer/gastvrouw van dienst? Nog wat gezonde stress voor eventueel die laatste cadeautjes nog op tijd te kunnen vinden?

Het is hectisch maar een gezellige bedoening.
Ook de alintjes kijken stiekem uit naar een paar dagen (of langer) verlof om de feestdagen goed in te zetten. Onze helpdesk blijft zoals beloofd wel bereikbaar 🙂

Hopelijk hebben jullie naast deze eindejaarsdrukte niet te veel stress. Wat jouw budget betreft moet je onthouden dat er nog wat deadlines zijn die je zeker moet respecteren. De belangrijkste is 31 maart 2023 voor de kosten van 2022 bij het VAPH. En voor alin geldt dit al op 28 februari 2023.
Voor de rest kan jouw budgetplan bijgesteld worden, mocht dit nodig zijn. Zo kan je met een gerust hart beginnen aan 2023.

Wij zien het alvast zitten om 2022 tot een goed einde te brengen. We vroegen aan de kerstman nog wat extra tijd, maar die kon helaas niet toveren. Toch doen we allen ons best om jullie nog zo goed mogelijk verder te helpen. En ook voor 2023 zetten we allen ons beste beentje voor! Wij willen jou een goede dienstverlening aanbieden.

Dan rest er ons voorlopig niets anders dan jullie een hartelijk, gezellig en fijn eindejaar te wensen. Mochten we elkaar niet meer lezen, dan is het tot in 2023!

groetjes,
team alin vzw

Caroline, Stijn, Xanne, Bea, Nele B., Nele VG., Nele DS., Elke, Vanessa, Lauren, Ayko, Inge, Ruben & Kim


0 Comments