Deel jouw ervaring voor een masterproef

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 17/01/2023 | Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Deel jouw ervaring voor een masterproef tags: , , , ,

Marie is studente aan de Universiteit van Gent. Voor haar masterproef zoekt ze mensen met een mentale beperking of de context, die over hun ervaring van de persoonsvolgende financiering willen praten. Het interview kan live of digitaal doorgaan naar keuze. Doel van het onderzoek: op basis van de ervaringen verbeteringen voorstellen. Hieronder geeft ze nog een woordje uitleg:

Hallo,
Ik ben Marie, een student aan de universiteit Gent. Voor mijn masterproef ben ik op zoek naar meerderjarige budgethouders die (samen met de persoon die ze het meeste vertrouwen) hun ervaring over hun rugzakje met geld, het persoonsvolgende budget (PVB), met mij willen delen. Graag wil ik bekijken of dit voor jullie geleid heeft tot meer zeggenschap in jullie leven en in jullie zorg en ondersteuning, maar ook welke zaken in het systeem nog voor moeilijkheden zorgen. Om deze thema’s te onderzoeken zou ik een interview willen inplannen. Dit interview zou 45 minuten duren en vindt plaats fysiek op een door jou gekozen plaats of online.
Wil je mij helpen? Stuur mij dan een mail: marie.vanaudenaerde@ugent.be, of bel me: 0471 70 75 36.
Hartelijk dank!
Groeten,
Marie


0 Comments