Vacature Coach Oost-Vlaanderen – ingevuld

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 16/01/2023 | Actueel, vacature | Reacties uitgeschakeld voor Vacature Coach Oost-Vlaanderen – ingevuld tags: ,

Helaas! Deze vacatures staan niet meer open. Heb jjij interesse in de job van coach? Aarzel niet om jouw interesse alvast bij ons kenbaar te maken en hou onze website en facebook in het oog. Wie weet kan jij jou binnenkort wel collega noemen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en boeiende job, waarbij je iedere dag iets kan betekenen voor iemand anders? Lees dan gauw verder. Wij, de bijstandsorganisatie alin vzw, zijn op zoek naar een leuke collega die ons team komt versterken en als coach optreedt in de regio Oost-Vlaanderen (zonder Gent centrum want daar hebben we al een coach).
Je kan met meerdere collega’s mee om de knepen van het vak te leren kennen. Eenmaal ingewerkt kan je zelfstandig de budgethouders helpen opstarten en bijstaan in hun vragen omtrent het persoonsvolgend en persoonlijk assistentiebudget.

Wat houdt dat in?

Jouw taken zijn zeer divers. Je hebt een beetje een all-round kennis van zaken en bent bereid steeds bij te leren. Je gaat op huisbezoek bij personen met een handicap die een terbeschikkingstelling kregen van een persoonsvolgend of persoonlijk assistentiebudget. Dit is in feite een voorschot dat de mensen krijgen van het Vlaams agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) waarmee ze hulp in functie van hun handicap kunnen inkopen. Je begeleidt de mensen als het ware in hun zoektocht naar het inschakelen van gepaste hulp via dat budget. Dagelijkse taken bestaan erin dat je huisbezoeken doet, telefoontjes behandelt, online kosten indient, contact hebt met verschillende diensten, gaat bemiddelen in dossiers, budgetplannen opstelt, problemen analyseert en oplost, enz. Je begeleidt de budgethouder door een fictief doolhof. Allemaal in functie van een correcte, effectieve en efficiënte besteding van het budget, in samenspraak met de budgethouder en zijn context. Je bent als het ware een tussenschakel in de verbetering van hun levenskwaliteit.

Waar kom ik terecht?

Naast leuke collega’s (beloofd!) bepaal je in de 36-urenweek zelf jouw agenda. Jouw onkosten voor verplaatsingen met de auto of openbaar vervoer worden volledig terugbetaald. Verder krijg je naast jouw wettelijk verlof nog twee conventionele verlofdagen én een plaatselijke kermisdag erbovenop. Tijd om jouw batterijtjes af en toe eens op te laden en met hernieuwde energie onze budgethouders te helpen.
Bij de start krijg je uiteraard een inwerkperiode. Je zal samenlopen met andere collega’s en zo de praktijk leren kennen. Er worden wekelijks korte vormingen gegeven en indien nodig kan er ook steeds extern nog een opleiding worden gevolgd. Daarnaast kan je steeds met alle vragen bij de collega’s terecht. Hoewel de job dus heel zelfstandig is, sta je er niet alleen voor. Wekelijks hebben we ook een teamvergadering op kantoor in Brussel (donderdag), waar dossiers of vragen op besproken kunnen worden.

Waarom ik?

Heb je een rijbewijs en eigen auto? Ben je enthousiast en leer je graag bij? Zit cijferen jou in de vingers? Kan je goed overweg met de computer? Laat je jou niet afschrikken door een uitdaging? Ben je communicatief sterk? Sta je sterk in je schoenen? Kan je goed plannen en organiseren? En belangrijk: Word je enthousiast bij het lezen van de vacature en ben je benieuwd naar meer?
Aarzel niet, we denken dat jij de geschikte persoon bent om bij ons te komen solliciteren!

Next

Solliciteer gewoon door jouw cv en motivatiebrief te versturen naar info@alin-vzw.be met titel: vacature coach alin vzw Oost-Vlaanderen

Ps. graag nog eens de officiële vacature lezen?
Geen probleem:

Misschien tot binnenkort!!

Team alin vzw


0 Comments