Welkom Free!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 04/01/2023 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Welkom Free! tags:

Een nieuw jaar betekent nieuwe mensen. Met Free zijn we alvast goed vertrokken. Free loopt momenteel mee met de collega’s om zo de kneepjes van het vak te leren kennen. Als coach zal hij mee inspringen in de regio Noord-Antwerpen.

Wie ben ik?

Hallo allemaal,

Ik ben Free en op 2 januari begonnen als coach. Voor mij een nieuwe uitdaging die ik ten volle wil aangaan.

De afgelopen jaren was ik aan de slag als  administratief medewerker op de klanten/patiĆ«ntenboekhouding. Maar de sociale sector, waar toch wel mijn hart ligt, begon meer te roepen. Want mijn passie ligt toch wel bij het helpen van anderen.

Even wat meer over mezelf:

Ik word in februari 31 jaar. Samen met mijn man zijn wij de trotse pleegouders van ons pleegzoontje. Als sportieve uitlaat heb ik mijn recreatieve volleybal.

Tot binnenkort!

Groetjes, Free


0 Comments