Evelien voert een studie rond mantelzorgers van budgethouders

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 22/02/2023 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Evelien voert een studie rond mantelzorgers van budgethouders

Ik ben Evelien Danckaert, studente aan de universiteit Gent. Ik volg een master in het management en het beleid van de gezondheidszorg. In het kader van mijn masterproef omtrent persoonsvolgende financiering wil ik onderzoek voeren naar de ervaringen van mantelzorgers bij het beheren van het persoonsvolgend budget. Bijgevolg ben ik op zoek naar mantelzorgers die over hun ervaringen i.v.m. persoonsvolgende financiering willen vertellen. Ik zou deze mensen willen interviewen om te weten wat hun rol is in dit proces. Zou de persoon met een handicap dit proces alleen kunnen doorlopen of is de hulp van een mantelzorger cruciaal?  

Het interview zou ongeveer één uur duren. Dit interview kan zowel online als fysiek plaatsvinden. Dit wordt vooraf met de mantelzorger afgesproken. Het is ten allen tijde mogelijk om het interview te stoppen of om zich terug te trekken uit het interview. Alles is volledig vrijblijvend. Verder zal er een geïnformeerde toestemming ingevuld worden net voor het interview start, zodat alles wettelijk in orde is. Alles wordt volledig anoniem verwerkt.  

Ben je mantelzorger en pas je in dit plaatje? Neem contact op met Evelien via: evelien.danckaert@ugent.be


0 Comments