Student Kasper zoekt PVB-houders voor een interview

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 21/02/2023 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Student Kasper zoekt PVB-houders voor een interview tags: , , ,

Beste,

Ik ben Kasper, student aan Universiteit Hasselt. Voor mijn masterproef ben ik op zoek naar personen die een persoonsvolgend budget ontvangen en hun ouders. Ik zou graag via een interview diepere inzichten bekomen over wat er is veranderd voor zorgbehoevenden en hun netwerk na de invoering van het persoonsvolgend budget. Graag wil ik bekijken of dit heeft geleid tot meer autonomie en een hogere financiële draagkracht. Bovendien wil ik de geïnformeerdheid van de zorgbehoevenden en hun netwerk bevragen.

Het interview zou ongeveer een uur in beslag nemen en kan plaatsvinden op een door u gekozen plaats of online.

Wilt u me helpen? Stuur me dan een mail via kasper.hoobergs@student.uhasselt.be . Alvast heel erg bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Kasper Hoobergs
Master TEW Beleidsmanagement

Kasper

0 Comments