Hallo Marie!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 14/06/2023 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Hallo Marie! tags: ,

Samen met het zonnetje, hebben we een nieuwe collega binnengehaald bij alin vzw. Marie! Ze zal als coach wat versterking bieden bij Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Wij zijn alleszins enhousiast!

Wie is Marie?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Hallo daar!

Ik ben Marie, een enthousiaste sociaal werker met een groot maatschappelijk engagement. Dankzij mijn masterproef is het persoonsvolgend budget mij niet onbekend. Ik werd al snel enthousiast om mijn steentje bij te dragen als coach. Daarom startte ik op 5 juni bij Alin vzw.

Ik ben afkomstig uit de Vlaamse Ardennen en woon samen met mijn vriend in het mooie Geraardsbergen.  

Ik ben een echte waterrat en oefen dus heel graag watersporten uit. Zo ben ik regelmatig te vinden aan de zee om te kitesurfen of te zeilen. Naast deze watersporten ga ik ook heel graag op reis.

Momenteel ga ik op pad met verschillende collega’s om mij zo goed mogelijk in te werken als coach. Eens ik alles onder de knie heb, zal ik budgethouders van regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant bijstaan. Ik heb alvast heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Groetjes!
Marie


0 Comments