Ken jij de podcast ‘Ouders voor inclusie vertelt’ al?

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 05/07/2023 | info over andere organisaties | Reacties uitgeschakeld voor Ken jij de podcast ‘Ouders voor inclusie vertelt’ al? tags: ,
Relaas presenteert 'Ouders voor Inclusie vertelt' | Relaas

“Ouders voor Inclusie vertelt” is een podcastreeks door en voor ouders, op initiatief van Ouders voor Inclusie. Het zijn verhalen over de pieken en dalen in inclusieve trajecten en de weg die ertussen bewandeld wordt. Verhalen over ontmoeting, verbinding, rechten en kansen. Maar vooral verhalen die inspireren, die aanzetten tot denken, herdenken, samen denken, verhalen met impact. Maandelijks wordt één podcast gedeeld op een Vertel Vrijdag. Geniet mee van de verhalen van Hadewich en Lien en ontdek de volgende verhalen via Spotify.”

Ga snel eens luisteren 😉

En neem eens een kijkje op hun website: https://oudersvoorinclusie.be/


0 Comments