Vacature coach Vlaams-Brabant > ingevuld

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 29/08/2023 | Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Vacature coach Vlaams-Brabant > ingevuld

Helaas! Deze vacature werd al ingevuld. Hou onze website en facebook in het oog voor updates!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en boeiende job, waarbij je iedere dag iets kan betekenen voor iemand anders? Lees dan gauw verder. Wij, de bijstandsorganisatie alin vzw, zijn op zoek naar een leuke collega die ons team komt versterken en als coach optreedt in de regio Vlaams-Brabant. Vooral langs de linkerkant van Vlaams-Brabant kunnen we wat versterking gebruiken. Kanten Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Herne, Geraardsbergen, Galmaarden,… Idealiter woon je dus ergens in die kanten waardoor verplaatsing met de wagen of openbaar vervoer gemakkelijk kan. Daarnaast zal je wellicht ook een deeltje Brussel voor jouw rekening nemen en dus wat Franstalige budgethouders moeten bijstaan. Dus een woordje frans kennen is een must. Uiteraard krijg je ook de nodige begeleiding om de vocabulair wat onder de knie te krijgen. Solliciteer gerust en dan nadien kan de kaartverdeling herbekeken worden samen met de collega’s uit die regio.

Jouw taken zijn zeer divers. Je hebt een beetje een all-round kennis van zaken en bent bereid steeds bij te leren. Je gaat op huisbezoek bij personen met een handicap die een terbeschikkingstelling kregen van een persoonsvolgend of persoonlijk assistentiebudget. Je begeleidt de mensen als het ware in hun zoektocht naar het inschakelen van hulp via dat budget. Dagelijkse taken bestaan erin dat je huisbezoeken doet, telefoontjes behandelt, online kosten indient, contact hebt met verschillende diensten, gaat bemiddelen in dossiers, budgetplannen opstelt, problemen analyseert en oplost, enz. Je begeleidt de budgethouder door een fictief doolhof. Allemaal in functie van een correcte, effectieve en efficiënte besteding van het budget, in samenspraak met de budgethouder en zijn context. Je bent als het ware een tussenschakel in de verbetering van hun levenskwaliteit.

Naast leuke collega’s (beloofd!) bepaal je in de 36-urenweek zelf jouw agenda. Jouw onkosten voor verplaatsingen met de auto of openbaar vervoer worden volledig terugbetaald. Verder krijg je naast jouw wettelijk verlof nog twee conventionele verlofdagen én een plaatselijke kermisdag erbovenop. Tijd om jouw batterijtjes af en toe eens op te laden en met hernieuwde energie onze budgethouders te helpen.
Bij de start krijg je uiteraard een inwerkperiode. Je zal samenlopen met andere collega’s en zo de praktijk leren kennen. Er worden wekelijks korte vormingen gegeven en indien nodig kan er ook steeds extern nog een opleiding worden gevolgd. Daarnaast kan je steeds met alle vragen bij de collega’s terecht. Hoewel de job dus heel zelfstandig is, sta je er niet alleen voor. Wekelijks hebben we ook een teamvergadering waar dossiers of vragen op besproken kunnen worden.

Heb je een rijbewijs en eigen auto? Ben je enthousiast en leer je graag bij? Zit cijferen jou in de vingers? Kan je goed overweg met de computer? Laat je jou niet afschrikken door een uitdaging? Ben je communicatief sterk? Kan je goed plannen en organiseren? En belangrijk: Word je enthousiast bij het lezen van de vacature en ben je benieuwd naar meer?
Aarzel niet, we denken dat jij de geschikte persoon bent om bij ons te komen solliciteren!

Solliciteer via info@alin-vzw.be door CV en motivatie door te sturen, met titel: vacature coach alin vzw Vlaams-Brabant.

Misschien tot binnenkort!!

Team alin vzw

0 Comments