Deelname alintjes aan de Ekiden Run 2023

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 24/10/2023 | Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Deelname alintjes aan de Ekiden Run 2023

Op zaterdag 21 oktober zetten onze alintjes een mooie tijd neer op de Ekiden 2023. Marathonsgewijs liepen Nele B., Stijn, Frederik en Lauren, afwisselend een afstand om zo in totaal 42,195 kilometer te overbruggen. Door de tasuki (lint van over je schouder tot je heup) door te geven werd de collega afgelost.

Zelfs de regen kon de pret niet bederven. We juichten onze collega’s richting finish en behaalden een behoorlijk mooie plaats. We werden 646ste van de 939 teams met een totaaltijd van 4 uur en 25 seconden.

 We delen met veel plezier nog enkele sfeerbeelden.

door weer en wind!
Spannend!
Loper 6 met de alin-kleuren,…
Startschot

0 Comments