Heb jij nog voldoende budget voor 2023?

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 23/10/2023 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Heb jij nog voldoende budget voor 2023? tags: , , , , ,

Tik, tok, tik, tok, … We willen het misschien niet geloven, maar we zijn weer bijna aan het einde van het jaar. Controleer even of je nog uitkomt met jouw budgetplan. Misschien had je onverwacht toch wel ergens extra kosten. Zorg ervoor dat je niet over je voorziene budget gaat. Overschrijding zal je nadien privĂ© moeten bijpassen!

Ga na welke facturen je nog verwacht van nu tot oktober en controleer even welke ondersteuning je nog wil inschakelen voor de maanden november en december.

Budgeteinde 2023 = Overschot budgetlijn vandaag – nog in te geven facturen op de budgetlijn tot en met september – nog verwachte kosten voor ondersteuning in oktober, november, december

Merk je dat je er niet komt, dan kan je best even nakijken om enkele diensten op een lager pitje te zetten. Het is nu nog het moment om een beetje bij te sturen.

Hulp nodig? Contacteer je coach of geef een belletje naar de helpdesk.
Opgelet, de agenda’s zitten behoorlijk vol, de kans is groot dat we niet meer op huisbezoek geraken in 2023. Bijstand op afstand zou wel nog moeten lukken.

Vergeet ook niet om tijdig een afspraak in te boeken voor de jaarafsluiting 2023 of jouw budgetplan van 2024! Vanaf januari tot eind maart 2024 kan je nog kosten inbrengen die over 2023 gaan.


0 Comments