Welkom Jolien!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 15/12/2023 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Welkom Jolien! tags:

We sluiten het jaar bij alin vzw goed af. We mochten namelijk een nieuwe collega verwelkomen. Jolien zal als coach een deel van Vlaams-Brabant op zich nemen.

Een woordje van Jolien zelf:

Hallo!

Ik ben Jolien, (bijna 😉) 25 jaar en ik woon in het mooie Gent, daar ben ik namelijk blijven plakken na mijn studies orthopedagogie. Ik cohouse momenteel met 2 fantastische vriendinnen.

Mijn grootste hobby is reizen! Tijdens vakanties ben ik dus zelden in Belgiƫ te vinden. Ik hou van de zon, maar zeker ook van avontuurlijke skivakanties. Daarnaast heb ik een hondje die ik met plezier alle liefde en aandacht geef.

Ik begon op 1 december 2023 bij alin vzw, momenteel zit ik dus nog volop in de informatie-vergaren en al-doende-leert-men-fase, maar ik kijk er alvast naar uit om zelfstandig te werk te gaan en de budgethouders regio Vlaams-Brabant te leren kennen!

Voor de rest ben ik mijn hart verloren aan de hulpverleningssector en ben ik dus heel blij dat ik hier terecht ben gekomen!

Veel liefs
Jolien


0 Comments