Nieuwe collega: Delphine

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 24/01/2024 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe collega: Delphine tags:

Het gaat vlot, kanten Oost-Vlaanderen. Delphine is enthousiast gestart als coach en zal de dossiers van coach Nele Braet overnemen. Nele blijft bij ons in dienst, maar haar takenpakket wijzigt. Zo zal ze de collega’s in de regio ondersteunen waar nodig.

Wij zijn alleszins tevreden met deze uitbreiding van ons alin team. Delphine stelt zichzelf graag even aan jullie voor:


Hey lieve mensen, ik ben Delphine Dejonckheere en mag met trots mezelf ‘coach’ noemen binnen vzw alin sinds 15 januari 2024.

Ik ben 35 jaar en woon in Ellezelles (Wallonië). Hiervoor werkte ik bij ‘Fiola Vzw’ regio Oudenaarde-Ronse. Ik heb er 13 jaar gewerkt als individuele begeleider bij personen met een beperking (team meerderjarigen).

Ik ben heel blij met de volgende stap in mijn loopbaan en zal terug regio Oost-Vlaanderen bemannen. Ik ben dan ook heel enthousiast begonnen om al mijn budgethouders één voor één te leren kennen sinds 15 januari 2024.

Ik ben een mama van 2 prachtige kinderen van 9 en 11 jaar. Hiernaast probeer ik soms nog wat tijd te vinden voor mezelf. Dan ga ik graag uit met vrienden voor een gezellig etentje en babbel.

Als ik mezelf moet omschrijven zou dit als volgt zijn: ‘empathisch, behulpzaam, zorgzaam’.

Met mijn franstaligheid kan ik dan ook met trots mijn budgethouders in het FRANS verder helpen.

Ik kijk er naar uit jullie allemaal te ontmoeten!

Groetjes,
Delphine


0 Comments