De deadline komt eraan!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 16/02/2024 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB, vormingen | Reacties uitgeschakeld voor De deadline komt eraan! tags: , , ,

Heb je nog kosten voor het jaar 2023 die je met je PAB of PVB-budget betaalde? Zorg dat ze op tijd zijn ingediend bij het VAPH. De deadline voor 2023 is 1 april 2024.

Haal je de deadline niet? Alleen in zeer uitzonderlijke situaties en mits een goede motivatie kan er nog laattijdig een verwerking gebeuren. In het geval het niet wordt aanvaard door het VAPH, zal je de kost (als je deze met je budget betaalde) met privémiddelen op de budgetlijn moeten terugbetalen.

Ik doe zelf de terugvraging bij het VAPH

Online via mijnVAPH.be

Top! Als je het online indient via www.mijnVAPH.be heb je nog tijd tot 1 april 2024 om deze kosten op de juiste overeenkomst in te boeken.
De start- en einddatum zorgen voor de registratie op de juiste budgetlijn.

Via post

Doe jij nog de kostenstaten old school via post? De datum van de poststempel telt voor de deadline.

Hulp van alin vzw

Bezorg ons op tijd de bankafschriften en betreffende facturen 2023. Alle collega’s zijn drukbezet en hebben nog veel afspraken staan, dus zorg dat er wat marge over is en dan doen wij met veel plezier het nodige.

Webinar afsluiting 2023

Wist je trouwens dat we een digitale infosessie organiseren over de afsluiting van budgetjaar 2023?

Op 26 februari 2024 om 18u kan je gratis via een link deelnemen. Krijg een heropfrissing van waar je op moet letten, welke soort kosten er misschien toch ook nog van vorig jaar kunnen zijn, en hoe je de kosten kan inbrengen. Alles om je budgetjaar 2023 mooi af te ronden en met een mooie lei 2024 verder te zetten.

Inschrijven kan via de knop hieronder of via onze helpdesk:
02 486 42 65 / info@alin-vzw.be


0 Comments