Coach Michiel is terug!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 20/03/2024 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Coach Michiel is terug! tags: ,

Hallo iedereen, ik ben Michiel De Winne (32 jaar). Ik ben afkomstig en wonend in het mooie Haspengouw (Zuid-Limburg), samen met mijn vriendin, zoon en dochter.

Sinds 19 februari ben ik opnieuw in dienst als coach. Momenteel ben ik me nog volop aan het inwerken, maar vanaf april neem ik de regio Zuid-Limburg en een stukje van Vlaams-Brabant voor mijn rekening (kortom van Lanaken tot en met Tienen).

Sommige van jullie kennen me nog of heb ik intussen al mogen ontmoeten. Ik kijk er alvast enorm naar uit om jullie binnenkort te mogen ontmoeten en ondersteunen met al jullie vragen.

Ik heb enkele passies: Wandelen, lopen en drummen. Ik wandel en loop enorm graag door de natuur en velden, hiervan kom ik helemaal tot rust. En geloof het of niet, ook van drummen kom ik helemaal tot rust. 😊

Tot snel!

Groetjes,
Michiel


0 Comments