Dakantochnie?!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 13/05/2024 | Actueel, info over andere organisaties | Reacties uitgeschakeld voor Dakantochnie?! tags: ,

Dakantochnie da mensen met een handicap nog steeds zo een drempels ervaren in het dagelijkse leven? En toch gebeurt het nog veel te veel. Jonas, Joyce en Nick doen graag hun verhaal over de drempels in hun leven. https://www.dakantochnie.be/

Op 17 mei voeren heel wat organisaties, waaronder Dito vzw, een campagne. Met de verkiezingen in de aantocht willen we onze stem laten horen en strijden voor een drempelloze maatschappij.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Kom op vrijdag 17 mei op één van de vijf locaties langs om de campagne te steunen. Er worden die dag symbolisch energierepen uitgedeeld om weer te geven dat deelnemen aan de samenleving veel energie kost. Kom langs om14u in Leysstraat Antwerpen vlaakbij het centraal station, op de vrijdagmarkt in Gent aan het groot kanon, in het station van Brugge, op de Grote Markt van Leuven, in de gasthuisstraat 16 in Tienen of aan de Molenpoort in Hasselt.

Het is tijd voor verandering! Deel de #dakantochnie

Want DAKANWEL. Men moet er alleen een beetje moeite voor doen. De organisatoren roepen beleidsmakers op om een ambitieus plan in elkaar te steken om zo te komen tot een inclusieve samenleving. Er werden alvast 10 basisprincipes uitgewerkt en enkele concrete aanbevelingen gedaan. Benieuwd? Neem een kijkje: https://www.dakanwel.be/


0 Comments