Een waarderingstool voor de voorzieningen

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 25/07/2024 | Actueel, info over andere organisaties | Reacties uitgeschakeld voor Een waarderingstool voor de voorzieningen tags:

Op zoek naar een goede voorziening waar je kan verblijven of waar je dagbesteding kan inkopen? Recent werd er door het VAPH een waarderingsplatform gelanceerd voor o.a. VAPH vergunde voorzieningen. Via dit platform kunnen gebruikers van deze organisaties hun waardering online delen. Zo krijgen de organisaties dan een score op 5. Het platform kan dan gebruikt worden om voorzieningen te vergelijken of om recensies van andere gebruikers te bekijken. Zo kunnen (toekomstige) gebruikers zich een beter beeld vormen van de organisatie, hoe deze in elkaar zit en of er een match is met hun noden en wensen.

Momenteel zit het platform nog in een pilootfase. Tijdens de komende 2 jaar zal het platform continu geƫvalueerd en verbeterd worden. Gebruikers kunnen op dit moment wel al gebruik maken van het platform en voorzieningen kunnen zich er op inschrijven via een formulier op de website van het VAPH. De voorzieningen die je op het platform kunt waarderen zijn op dit moment nog beperkt maar ook dit zal normaal uitbreiden naargelang het platform langer online is.

Wil je zelf ook eens een kijkje nemen? Dan kan dat via de volgende website: https://www.waarderingsplatform.be/


0 Comments