Dito organiseert ‘Mijn Lief Lijf’ – Vier inclusie, diversiteit en zelfzorg

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 21/08/2024 | Actueel, info over andere organisaties | Reacties uitgeschakeld voor Dito organiseert ‘Mijn Lief Lijf’ – Vier inclusie, diversiteit en zelfzorg

Dito is een partner van alin vzw. Je kan er terecht voor vrijwilligers in te schakelen met je budget. Maar daarnaast zetten ze hard in op inclusie in de maatschappij en dat doen ze op verschillende manieren. We stellen graag het congres: ‘Mijn Lief Lijf’ aan je voor:

Dito organiseert op 26 oktober 2024 ‘Mijn Lief Lijf’, een congres rond zelfliefde, diversiteit en inclusie. Ze slaan hiervoor de handen in elkaar met No Babes. Samen vieren we de diversiteit en vieren we ons lijf, ongeacht mogelijke beperkingen of andere kwetsbaarheden. Ontdek een boeiende dag vol workshops, interessante lezingen en activiteiten rond zelfzorg. Zien zij jou daar?

Deze dag staat in het teken van zelfliefde en zelfzorg. Op het programma staan boeiende workshops, prikkelende lezingen en diverse activiteiten. Het is een dag om nieuwe inzichten op te doen, ervaringen te delen en jezelf te omarmen zoals je bent. Samen creëren we een veilige ruimte waar iedereen zichzelf kan zijn.

Praktische informatie

Wanneer? zaterdag 26 oktober 2024.
Waar?  Flanders Expo Gent in Gent
Prijs?  €12 (of gratis voor Dito-leden)

Inschrijven is mogelijk van maandag 2 september 2024 tot woensdag 23 oktober 2024.  Vooraf inschrijven is verplicht.

T 02 515 19 30
M inschrijven@ditovzw.be


0 Comments