Welkom Faye

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 26/09/2024 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Welkom Faye tags:

We smijten terug wat jong geweld in de groep. Maar wees gerust, onze nieuwe collega Faye is een lieve en rustige hoor. Ze is alvast met de inloopperiode begonnen om alle kneepjes van het vak te leren en enkele dossiers van collega Frederik over te nemen. Faye zal de regio Meetjesland versterken.


Hey hey!

Ik ben Faye en sinds 16 september werk ik bij alin vzw. Momenteel zit ik nog volop in mijn inwerkperiode, maar ik sta te popelen om binnenkort zelfstandig aan de slag te gaan. Wat mij enorm motiveert, is de kans om mensen te ondersteunen en te begeleiden als coach. Het sociaal contact dat hiermee gepaard gaat, geeft me veel energie. Het is geweldig om te zien hoe kleine stappen in de juiste richting het leven van iemand echt kunnen veranderen. Ik hou van de afwisseling tussen huisbezoeken en de administratieve kant van het werk. Beide aspecten maken dat mijn dagen nooit hetzelfde zijn en dat houdt me scherp.

Naast mijn werk bij alin ben ik ook psychologisch consulent in een praktijk voor kinderen en jongeren, wat me eveneens veel voldoening geeft.

Ik ben als coach actief in regio Meetjesland, wat voor mij een mooie meerwaarde is, aangezien ik hier echt van mijn eigen streek kan genieten terwijl ik werk. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!

Groetjes,

Faye


0 Comments