Facturen alin vzw

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 02/10/2024 | PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Facturen alin vzw tags: , ,

Ben je met je budget volledig opgestart, dan heb je geen recht meer op de gratis bijstand (bij je allereerste terbeschikkingstelling). De coach zal jou dan ook vragen of je je lidmaatschap wenst verder te zetten. In dat geval moet er een gewone overeenkomst getekend worden en kan er indien nodig vragen gesteld worden aan de helpdesk of intensieve bijstand gevraagd worden van de coach. Uiteraard moeten onze diensten ook betaald worden. Daarover een woordje uitleg hieronder.

Soorten facturen

Jouw lidmaatschap bedraagt jaarlijks €50 en wordt telkens automatisch verlengd. Je kan dit steeds opzeggen of terug heropstarten wanneer jij dit wil. Maar hiermee kan je dus terecht op onze helpdesk en ontvang je ook onze info via de nieuwsbrief per mail / alinEA-magazine.

Intensieve bijstand zijn de taken die de coach in jouw dossier uitvoert. Om de zoveel tijd wordt dit gebundeld en wordt hiervan een factuur gemaakt die je dan met je PAB of PVB budget dient te betalen.

Gebruik steeds de gestructureerde mededeling, zo komt de betaling bij ons goed binnen.

VOUCHER?

Als je een persoonsvolgend budget (PVB) hebt, kan je kiezen om te betalen in VOUCHER.

Geen probleem, als er voldoende budget beschikbaar is zal dit rechtstreeks met het VAPH geregeld worden. Je ziet het bedrag van jouw budgetlijn gaan. Je ontvangt geen factuur om verwarring te voorkomen, maar je kan op elk moment een kopie opvragen.
Het voordeel hierbij is dat je dus geen administratieve rompslomp hebt om de factuur te betalen en nadien ook correct in te boeken in mijnVAPH.be .

Budgetlijn ontoereikend? Dan zal je de factuur toch privé moeten betalen.

Heb je momenteel een contract in CASH met ons? Liever switchen? Geef het door aan jouw coach of helpdesk en dan doen we het nodige.

CASH?

Vanaf januari worden de nieuwe lidmaatschapsfacturen 2025 uitgestuurd. Dit zal zowel per post als per mail toekomen, je hoeft deze uiteraard maar 1 keer te betalen. Deze factuur boek je na betaling in onder de overeenkomst: met een bijstandsorganisatie in het kader van het lidmaatschap (PAB/PVB) 
met begindatum: 01/01/2025 en einddatum 31/12/2025.

Kreeg je coaching? Dan zal je van ons om de zoveel tijd eens een factuur krijgen hiervoor. Deze facturen boek je na betaling in onder de overeenkomst: met een bijstandsorganisatie voor intensieve bijstand
Je gebruikt dan de vroegste datum en meest recente datum op de factuur als begin- en einddatum.

Herinnering

Je krijgt 30 dagen de tijd om de factuur te betalen met je budget. Gebeurt dit niet? Dan zal er een herinnering volgen. Opgelet! Vanaf de tweede herinnering worden er extra kosten aangerekend. Deze kan je niet met het budget betalen. Dus zorg ervoor dat je de facturen – en dat geldt voor alle diensten – steeds op tijd betaald. Heb je een probleem waardoor dit niet zou lukken (bv. te weinig voorschot op de rekening?), laat ons dit zo snel mogelijk weten en breng ons op de hoogte wanneer je de betaling wel kon doen.

De tweede herinnering zorgt voor aanmaningskosten onder de vorm van een interest en schadebeding. Betaal het volledige bedrag van de factuur en stort nadien via de privérekening dit extraatje terug naar je budgetrekening. Noteer in de mededeling: boete + het factuurnummer.

Ontvangst

Je kan kiezen om je facturen per post of mail aan te krijgen.

In geval van mail controleer je best af en toe eens je spam. Je kan de mail als ‘betrouwbaar’ aanduiden of aangeven dat deze toch in jouw postvak IN mag komen.

Online kan je in de cloud jouw facturen raadplegen. Hou er rekening mee dat er wel wat vertraging zit op de status van de facturen. Kom je toch een factuur tegen die nog openstaat, en waarvan je een rappel krijgt, terwijl je die toch hebt betaald? Bezorg ons dan het bewijsje en factuurnummer, dan kunnen we dit voor jou gaan nakijken.

Staat er een fout in de adresgegevens? Geef ons de correctie meteen door.

Nog vragen?

Heb jij een vraag over je factuur of zou je willen kiezen voor voucher (kan enkel voor PVB) ? Aarzel dan niet om ons te contacteren: info@alin-vzw.be / 02 486 42 65


0 Comments