Correctiefase 2 – vraag jouw gratis huisbezoek

Posted by Caroline Callens | 25/10/2019 | Actueel, Persoonsvolgend budget, PVB, Wetgeving | Reacties uitgeschakeld voor Correctiefase 2 – vraag jouw gratis huisbezoek tags: , , ,

Je staat er niet alleen voor!

alin vzw helpt je

Wellicht heb jij ook een brief van het VAPH ontvangen in verband met de correctiefase 2. Vanaf januari 2020 zal er wellicht een verandering optreden in jouw persoonsvolgend budget (PVB). De verandering zal zich jaarlijks voordoen tot en met 2027. Wij begrijpen de bezorgdheid hieromtrent en bieden vanuit alin een gratis huisbezoek aan om dit samen met jou te bespreken.

Het is belangrijk dat je in januari correct start en de veranderingen op jaarbasis in rekening brengt. Hoogstwaarschijnlijk zal de ingeschakelde hulp moeten herbekeken worden en zullen ook andere contracten met voorzieningen moeten besproken worden.

Je hebt zorggarantie wanneer je op 31/12/2016 ondersteuning kreeg die in tussentijd niet gewijzigd werd, noch qua inhoud noch qua aanbieder. De aanbieder is verplicht jou dezelfde zorg te blijven geven, ongeacht een wijziging in jouw budget.

Wens jij je budgetplan te herbekijken, of ben je verplicht over te schakelen naar RTH en wil je jouw opties verkennen? Neem gerust contact op met ons en wij staan je gratis bij met advies.

Contacgegevens alin vzw: 
02 506 04 95
info@alin-vzw.be
gasthuisstraat 31,1000 Brussel

Gratis bijstand?

Ik wil gratis bijstand vanuit alin vzw, kan ik hier beroep op doen?

Wat? Correctiefase 2? Ik begrijp het niet helemaal?

Klik zeker door voor de andere artikels te raadplegen en schrijf je in voor de VAPH infosessies.

Artikel VAPH: Correctiefase 2
Mijn budget wordt aangepast door correctiefase 2!
Het VAPH organiseert infosessies over de correctiefase 2
Correctiefase 2, en wat nu?

Mochten er nog vragen zijn kan je steeds onze helpdesk contacteren:
02 506 04 95 of info@alin-vzw.be


0 Comments