Coronamaatregelen -Werking alin

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 18/03/2020 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Coronamaatregelen -Werking alin tags: , , ,

De regering kondigde nog meer verstrengde maatregelen af. Wij blijven elk apart ‘in ons kot’. We zijn uiteraard wel telefonisch en ook via mail bereikbaar. Je mag post opsturen naar het kantoor, maar weet dat dit niet regelmatig zal gecontroleerd worden.

Wij zullen proberen (afhankelijk van de maatregelen die afgekondigd worden) om eenmaal per week de postbus in de gasthuisstraat 31, 1000 Brussel, te gaan lichten.

Mochten jullie de documenten niet elektronisch aan de coach kunnen bezorgen, kunnen we hier altijd bij jou thuis achterkomen. We spreken af dat je alle documenten verzamelt in een map, zak of doos. En dat deze aan de deur wordt overhandigd. De afspraak wordt met jouw coach gemaakt. Hier wordt enkel de verplaatsingsvergoeding van €36 aangerekend, en de tijd die nodig is voor de bijstand op afstand.

Mochten jullie hierover nog vragen hebben, kunnen jullie steeds terecht bij je coach of de helpdesk:
02 506 04 95 : info@alin-vzw.be

Bedankt voor het begrip.


0 Comments