Bestel een horeca-/consumptiecheque

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 29/07/2020 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB | Reacties uitgeschakeld voor Bestel een horeca-/consumptiecheque tags: , , , ,

Een tijdje terug brachten we jou op de hoogte van de horeca/consumptiecheque.
Echter, toen was dit nog niet opgenomen in het staatsblad. Intussen gebeurde dit wel en kan je de cheques bestellen.

Ga met jouw bubbel veilig op café of restaurant en betaal met een consumptieheque

Deze cheque kan je betalen met jouw budget en als extraatje aan jouw assistent geven. Op deze manier wil men de horeca een hart onder de riem steken en hen financieel bijstaan. Het zijn papieren cheques die je bij jouw leverancier van de eco-/maaltijdcheques kan aanvragen.

Je kan de cheque ook binnen de COVID Bonus gebruiken. Zorg dan dat je een bijlage opmaakt aan de arbeids/takenovereenkomst. Bezorg dit ook aan jouw sociaal secretariaat, en registreer de kost op een aparte overeenkomst binnen www.mijnvaph.be. PAB’ers sturen een exemplaar naar team budgetbesteding.


0 Comments