Facturen en verslagen alin

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 29/03/2021 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Facturen en verslagen alin tags: , , ,

Beste budgethouders,

het is je wellicht al opgevallen dat jullie dit jaar nog geen facturen kregen van ons. Dat klopt ook…

We zijn sinds januari bezig met het installeren en op punt zetten van een nieuw systeem voor ons dossierbeheer, facturatie en boekhouding. Een hele boterham die net iets meer tijd vergde dan verwacht. Maar we zijn er bijna!

Indien je toch al jouw factuur wil krijgen kan je dit steeds aanvragen. We bezorgen je dan een pro forma factuur die je al kan betalen en eventueel kan boeken (datum van huisbezoek bv.). Maar het officiële factuurnummer wordt pas later toegevoegd (bij koppeling boekhouding). Uiteraard krijg je dan ook de ‘echte’ factuur.

Het zal een hele aanpassing zijn voor ons. Een belangrijk puntje dat we bij jullie willen bevragen is de manier waarop de verslagen en facturen tot bij jullie komen. De snelste weg is uiteraard via mail. Voor sommigen hebben we de verslagen nu al per mail bezorgd. Indien je liever toch per post hebt of geen mail hebt, kan je dit ons zeker laten weten.

Vul de enquête hieronder snel in, dan nemen wij dit op in jouw dossier. Of geef jouw antwoord even door aan onze helpdeskmedewerker/coach: info@alin-vzw.be / 02 506 04 95


0 Comments