alin springt voorzichtig om met jouw gegevens

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 10/08/2021 | Actueel, PAB, Persoonsvolgend budget, PVB, Wetgeving | Reacties uitgeschakeld voor alin springt voorzichtig om met jouw gegevens tags: , , ,

Wij hechten veel belang aan de privacy en de bescherming van jouw gegevens. Daarom werd er recent, naast onze info over de GDPR-toepassing, een extra stukje info binnen de overeenkomst van alin opgenomen dat handelt over jouw rijksregisternummer.

Alle werknemers van alin houden zich eraan dat het rijksregisternummer enkel intern en met het VAPH gedeeld wordt. Het delen van andere informatie met externen gebeurt louter in samenspraak en akkoord met de budgethouder/budgetbeheerder en dit enkel wanneer dit vereist is binnen de goede werking van het dossier.

De sectie zal in alle nieuwe overeenkomsten staan. Voor de oude blijft de overeenkomst geldig. Weet alleen dat we dit binnen jouw dossier ook toepassen.

Elke medewerker vanuit alin verbindt zich ertoe het rijksregsiternummer van de begeleide persoon met een handicap alleen te gebruiken in dossiers die bestemd zijn voor het VAPH over de bevordering van de sociale integratie van personen met een handicap.


0 Comments