Speel jij de hoofdrol in een film?

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 01/09/2021 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Speel jij de hoofdrol in een film? tags: , ,

Voor ‘De Geruchten’ een nieuwe film van productiehuis Caviar zijn we voor de hoofdrol op zoek naar een jonge acteur met een verstandelijke beperking (speelleeftijd 17-24). 

Regie: Dirk Verheye en Inti Calfat 

Geïnteresseerde jongens mogen foto’s, telefoonnummer en een korte voorstellingsvideo naar 0474919828 of naar info@oimundo.be sturen VOOR 3 SEPTEMBER.

Als ze liever direct langskomen bij ons om een van onderstaande scènes uit te proberen zijn ze deze donderdag 2 september van harte welkom in De Studio in Antwerpen (Maarschalk Gérardstraat 4, 200 Antwerpen) tussen 9 en 17u00 na een seintje via mail of per telefoon. Of op een later moment als ze niet beschikbaar zijn nu donderdag.

We starten de casting alvast op maar de film is nog volop in ontwikkeling dus info over hoe, waar en wanneer draaien is er nog niet. 
Het gaat over de rol van Noël. In bijlage meer info en twee scènes die ze al kunnen inkijken om een idee te krijgen waarover het gaat.

Lijkt je dit echt iets voor jou, of ken je iemand die gegoten is voor de rol? Contacteer dan snel de regie: Stuur foto’s, telefoonnummer en een korte voorstellingsvideo naar 0474919828 of naar info@oimundo.be VOOR 3 SEPTEMBER.


0 Comments