Wij zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe collega!

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 29/11/2021 | vacature | Reacties uitgeschakeld voor Wij zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe collega! tags: ,

Controleer de meest recente berichten voor de vacatures!
Voor Limburg zijn er momenteel geen openstaande vacatures.

Ben jij iemand, of ken jij iemand, die de job als coach goed zou doen? Die er plezier uit haalt om mensen verder te helpen? Bekijk hieronder onze vacature voor coach in regio Limburg, of stuur ze gerust door.

Een uitdagende job als coach

Als coach ben je het contactpunt voor budgethouders in jouw regio. Budgethouders, zijn personen met een handicap die door het VAPH een persoonsvolgend budget of persoonlijk assistentiebudget krijgen om hiermee hun hulp te bekostigen. Je bent een goede luisteraar, kan de noden en behoeften analyseren en hebt geen schrik om soms in onderhandeling te gaan en zo de beste zorg voor jouw budgethouders te installeren.

Je blijft up to date met de wetgeving en de bestedingsregels. Elke dag ziet er anders uit, en elke dag ontmoet je ook andere mensen. Het is dus een hele sociale, gevarieerde job waar je veel voldoening uit haalt.

Pluspunt hierbij, is dat je terecht komt in een klein en leuk team. Wekelijks hebben we een team-vergadering die digitaal doorgaat of live op kantoor in Brussel. Je krijgt kilometervergoeding, werkgsm en abonnement, maaltijdcheques en een eindejaarspremie.

Nog niet overtuigd? Of wil je graag nog wat meer info?

Bel ons gerust of stuur een mailtje: 02 486 42 65 / info@alin-vzw.be

Solliciteren kan tot 16 december! Stuur gauw jouw CV en motivatiebrief door 😉
Misschien tot later!


0 Comments