Eindejaarsperiode 2021

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 22/12/2021 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Eindejaarsperiode 2021 tags: , ,

We zijn er bijna… Het jaar is weer voorbij-ge-vlogen! De feestdagen staan weer voor de deur, maar helaas zullen ze er ook dit jaar iets anders gaan uitzien dan wat we eigenlijk gewend zijn en waar we ook allen wel naar verlangen.

Maar het is niet anders, we maken er in petite comité het beste van en blijven voorzichtig. Maak het gezellig en laat ons duimen dat we in 2022 Delta, Omikron en co toch wat meer het hoofd kunnen bieden. Samen smijten we er ons in 2022 weer in 😉

Voor we het jaar uitwuiven hebben we nog enkele zaken om te bespreken.

Lage bezetting alin vzw

Onze alintjes hebben het afgelopen jaar enorm hard moeten werken. Het was ontzettend druk en dat resulteerde zich ook in een niet-altijd-even-vlotte-bereikbaarheid. Wij doen allemaal ons best om jullie een goede dienstverlening te bieden. Heel wat collega’s nemen een tijdje verlof om zo tijdens de feestdagen hun batterijtjes op te laden. Op die manier kunnen ze er weer vollenbak tegen in 2022.

Merk je dat jouw coach er niet meer is? Stuur gerust een mail naar info@alin-vzw.be met jouw vraag. Wij doen ons best de mailbox op te volgen, maar het kan wel ietsje langer duren eer je antwoord krijgt.

Onze helpdesk blijft open op de gekende uren (donderdag en vrijdag tot 12u), maar omwille van drukte kan het zijn dat je hier niet binnen geraakt. Dus stuur liever een mailtje als jou dit lukt. Dankjewel!

Personeelsveranderingen

2022 zal er ook voor alin heel anders gaan uitzien. Wij namen reeds afscheid van coach Jade maar ook van helpdeskmedewerker Elke. Wij verwelkomden coach Elke De Valck, die Jade vervangt. En op 20 december is Nele Van Gorp ook op de valreep gestart. Nele VG wordt nog wat opgeleid en zal in 2022 zowel de helpdesk als coaching op zich nemen. In januari zullen er enkele collega’s minder zijn (sommigen met vakantie en ouderschapsverlof,…) want ook coach Karlien zal ons dan verlaten. Maar we verwachten wel wat nieuwe krachten die rond die periode zullen aansluiten.

Maar dit maakt wel dat er een pittige periode aankomt. Wij doen er alles aan opdat jullie steeds goed geholpen worden.

We zijn dus eigenlijk volop op zoek naar versterking. Dus als je iemand kent, of je voelt je geroepen, aarzel niet om spontaan te solliciteren. Stuur jouw CV en een korte motivatie door naar info@alin-vzw.be .

alinEA 2021/2

Intussen zou ons alinEA-magazine in jouw bus moeten zijn gevallen. Mocht dit niet het geval zijn en je wil een exemplaar > stuur ons gerust een mailtje: info@alin-vzw.be

De oplettende lezer heeft wellicht gezien dat er een klein foutje in de tekst is geslopen. Bij de extraatjes op pagina 13 spreken we over een cadeaubon ter waarde van €35. Dit is al een tijdje opgetrokken naar €40!

Daarnaast kan het geschenkje voor je vrijwilliger, maar dit kan enkel met het vrij besteedbaar deel.

We verwijzen graag nog eens door naar het artikel op onze website:

Eindejaarspremie 2021 en extraatjes

Sluiting VAPH

Weet dat het VAPH gesloten is. Je zal dus langer moeten wachten op de terugstorting van ingegeven kosten. In Januari openen zij terug de deuren.

Laattijdige kosten 2021

Geen paniek mocht je begin 2022 nog facturen vinden die eigenlijk van 2021 waren. In sommige gevallen ga je sowieso nog facturen aankrijgen. Je kan deze kosten nog inboeken tot eind maart 2022.

Mocht het zijn, dat je ook nadien nog iets terugvindt, dan neem je best contact op met ons. Kosten na 1 april worden enkel uitzonderlijk – mits een goede motivatie- nog aanvaard.

Let er goed op dat je in 2022 de facturen op de juiste budgetlijn boekt. Dit betekent, zaken waarvan de prestaties in 2021 vielen, komen nog op budgetlijn 2021 (dat zal dan terug te vinden zijn onder ‘archief’). Nieuwe facturen over 2022 boek je uiteraard na betaling op de budgetlijn 2022.

Het invoeren van kosten op de budgetlijn kan je ook -mits een contract intensieve bijstand bij alin- aan ons uitbesteden.

Voor meer info: https://www.vaph.be/nieuws/indienen-laattijdige-kosten

Fijne feesten

Ziezo, en dan zit er nu niets anders meer op dan af te tellen naar 2022 en te genieten van de feestdagen. Hou het veilig, maar maak het vooral heel gezellig!

Het hele alin-team wenst jou en iedereen rondom jou fijne feesten. En alvast een goede gezondheid en een gelukkig 2022!


0 Comments