Welkom Bea

Posted by Kimberly Vanhoolandt, | 01/02/2022 | Actueel | Reacties uitgeschakeld voor Welkom Bea tags:

Na het afscheid van Karlien kon het natuurlijk ook niet ontbreken om onze nieuwe collega voor te stellen. De dossiertjes van Karlien (regio Antwerpen) worden overgenomen door Bea De Brabander. Momenteel loopt ze nog wat samen met andere collega’s om zo de knepen van het vak te leren kennen.

Wie is Bea?

Hey, ik ben Bea en sinds januari de nieuwe coach van regio Antwerpen. Mensen met een beperking, binnen hun budget op maat en volgens hun wensen ondersteunen, is voor mij een zinvolle job.
Vandaar mijn keuze om bij Alin-vzw te starten.
Ik ben positief ingesteld, eerlijk en verwacht dat ook van iedereen rondom mij. Ik kan goed luisteren, ik ben sociaal en ik heb een groot rechtvaardigheidsgevoel en respect voor iedereen en al wat leeft.
Tijdens mijn vrije tijd kan ik mijn batterijen opladen met wandelen en fietsen. Gewoon genieten van de natuur en van mijn moestuin, geeft mij energie.

Aan alle leden van de regio Antwerpen, tot binnenkort!


0 Comments